Suveræne Højmark blev Medvinder på el-cykel !

Deltagerne fra Lem blev mødt med flag og jubel, da de cyklede de sidste meter af Medvinder på elcykel, der sluttede i Højmark i søndags. 

De tre landsbyer, Lem, Højmark og Borris, udfordrede hinanden på hvem, der kunne cykle flest kilometer på fem elcykler. Hver by havde to uger til at opnå det bedst mulige resultat. Formålet var at teste, om elcyklerne kan være et grønt alternativ til bilkørsel samt at give borgere mulighed for at prøve en elcykel. 

Efter ankomst blev cyklernes computere straks aflæst. Højmark cyklede sig til sejren med imponerende 7.465 kilometer. Borris nåede 3.621 kilometer på deres to-ugers periode og Lem nåede 2.658 kilometer. Alle tre landsbyer blev præmieret med diplomer for deres flotte deltagelse. Vinderbyen, Højmark, blev desuden præmieret med et gavecheck på 8.000 kr., som måske skal bruges til en dele-elcykel til byen.

De fem elcykler var venligst sponsoreret af fem lokale cykelhandlere: Fjord Cykler, Record Cykler, Ringkøbing Cykel Center, Sahl Cykler og Videbæk Cykelcenter. 

Link til Facebook-side: https://www.facebook.com/medvinderpaaelcykel/

Sponsorer og energigruppen med elcykler!

De glade vindere fra Højmark!

 

 

 

 

 

 

ssn171003

Nyheder

Nye vindmøller gavner udvikling af lokalsamfund
Solceller - nu også i plastruller !
Tilskud til energiforbedringer
Stop for boring efter olie og gas på land
Bilmarked forandres af delebiler